Sunday, November 1, 2009

Quilt Show 2009, "Sølvtråden Lappelag"

This weekend my local quilt group "Sølvtråden Lappelag" celebrated their 10 years anniversery with a quilt show. The show was a big success with lots of visitors and great displays. The showed the diversity of the members.

I got to display several of my projects, and the Wolf Forest Quilt got lots of recognition. I also had my antique sewing machine on display, it was inherited from my grandmother.

4 comments:

knitnetty said...

Gratulerer med jubileum :o)
På bildene ser det ut å være mye fint på utstillingen. Duken som ligger på/i symaskinen ser riktig fin ut syns jeg. En litt annerledes prydsøm/quilting.

Jeg bruker en slik symaskin når vi er på hytta i Kragerø. Vi har ikke strøm der (ennå) og da er det supert med en "sveive-maskin". Har du brukt din noen gang? Det er virkelig artig å kunne bruke disse vakre, gamle symaskinene.

Cecilie said...

Hallo! Jeg og mamma var og så på utstillinga, og da tenkte jeg på om kanskje du var med der! Og det fikk jeg jo bekrefta på bloggen ;) Og det ulve-teppet la vi merke til ganske fort! Bra jobba ;)
mvh cecilie

Anne-Grethe said...

Jasså, det var ditt teppe! :-) Det var utrolig flott! Kjempefin utstilling - tror jeg bare må bli medlem, selv om jeg egentlig ikke har tid! :-)

Lise said...

Det var en flott utstilling! Stor bredde og mange dyktige bidragsytere. Ulve-teppet ditt beundret jeg! Og så smakte det godt med kaffe og lapper på en lappeutstilling.